top of page

Velkommen til Kniv & Gaffel

Du finner oss perfekt plassert på brygga, midt i Egersund sentrum. Her frister vi med de lekreste burgers med ulik topping som serveres med crispy fries og mye annet godt, som for eksempel BBQ Spareribs, chicken sandwich, dirty fries og mye, mye mer. Prøv også vår nyhet SMASH burger som er årets NYHET på menyen.

Vi har stor uteservering på brygga - om sommeren er dette den fineste og mest populære uteplassen å sitte i Egersund. Det yrer av liv og feststemte mennesker som vil nyte solen, sommeren og brygga. Normalt er det gratis konsert hver lørdag på brygga hele sommeren. Utestuen holder åpent hele året, og her sitter du under tak med varmelamper og kan nyte brygga selv en regnfull dag.

Bordbestilling

Vi har et lite antall bord som kan bestilles på forhånd resten av våre bord er ledig for drop-in gjester. Legg inn en henvendelse om bordbestilling i knappen over og du vil motta en bekreftelse på sms/epost dersom vi har ledig for booking. Vi gjør oppmerksom på at det er viktig å møte presis til booket tid. Bord holdes i max 10 minutt etter booket tidspunkt. Får du ikke booket bord ønsker vi deg og dine gjester velkommen for drop-in. Vi har stor plass og som regel er ikke ventetiden så lang.

Take away

Ønsker du å ta med maten hjem så kan du bestille take away i vår egen app Egersund Servering. Vi tilbyr også take away og tar bestillinger ved å klikke deg inn på linken over.

ÅPNINGSTIDER

Bestilling: 51 49 44 99
Jernbanekaien 2, 4370 Egersund
knivgaffel@egersundservering.no
ÅPENT

Mandag -  lørdag: 11.00 - 22.00

Søndag: 12.00 - 22.00


kjøkkenet stenger 21.45 alle dager

  • Facebook
bottom of page